‘We hebben nu veel meer tijd voor elkaar’

Score0

Aniel: „We hebben elkaar ontmoet op mijn afstudeerfeestje. Kennissen van mijn vader brachten hun nichtje mee. Dat was Sieta.”

Sieta: „Binnen twee jaar waren we getrouwd. Aniel was 24, ik 21. Samenwonen was in die tijd nog niet de gewoonte in de hindoestaanse gemeenschap. Een jaar later kwam onze dochter en na weer twee jaar onze zoon.”

Aniel: „Heel traditioneel hebben we er toen voor gekozen dat Sieta thuis zou blijven. Daardoor was ons leven niet zo jachtig en kon ik snel carrière maken. Op mijn 29ste was ik notaris.”

Sieta: „Ik studeerde bedrijfseconomie aan de heao in Rotterdam, maar dat heb ik niet afgemaakt. Ik ben toen overgestapt naar rechten, maar daar ben ik mee gestopt toen ons eerste kind kwam. Na verloop van tijd ben ik de pabo gaan doen, want het onderwijs was goed te combineren met kinderen. Ik heb een paar jaar lesgegeven en toen mijn…

Lees het hele bericht