Parttime werk

Score+2409

In plaats van dat u 8 uur per dag, 40 uur per week werkt, werkt u minder uren en heeft u meer tijd over voor andere dingen. Als u minder dan een normale werkweek, of 36 tot 40 uur per week werkt, maar meer dan 12 uur werkt, dan werkt u parttime. Parttime is dus het in deeltijd werken. De redenen om een parttime baan te nemen zijn heel verschillend. Het gezin, hobby’s en meerdere banen zijn veel voorkomende redenen, maar ook omdat bijvoorbeeld uw functie of het bedrijf waar u werkt geen extra werkuren te bieden heeft.

U hoeft niet altijd thuis te werken of altijd op het kantoor te zitten. U kunt een deel op het kantoor werken en een deel thuis doen. Meestal wordt hier ook gesproken van parttime werk. In ieder geval als u minder werkt dan een volledige werkweek. Dan kan er inderdaad gesproken worden van parttime werk. Er is ook bijvoorbeeld een website, namelijk parttimewerk.nl. Hier kunt u heel veel informatie vinden over parttime werk. Maar ook op deze website is natuurlijk meer informatie erover te vinden.

Laten we het eens kort en bondig doornemen en bekijken. Wellicht bent u zelf ook wel op zoek naar parttime werk. Dit is dan misschien wel de uitkomst om ook online op zoek te gaan naar parttime werk. Het is natuurlijk eerst verstandig om te kijken naar welk werk u het leukst zou vinden om ook daadwerkelijk te doen. Ook als het om parttime werk gaat. En wat is eigenlijk de keuze dat u ervoor kiest om parttime werk te gaan verrichten. Dat zijn allemaal leuke uitdagingen waar u zelf voor zou gaan kunnen kiezen. Heel veel succes met het vinden van leuk en passend parttime werk.