Over ons

Score+34507

Wie zijn we? We zijn een onafhankelijke organisatie die je informatie geeft over verschillende leningen. Doordat we onafhankelijk zijn hoeven we geen reclame te maken voor een bepaald merk en zijn we vrij om eerlijk en objectief te blijven. Hierdoor weet je dus zeker dat je van ons betrouwbare informatie krijgt zonder dat er een geheime agenda van een lening achter de schermen actief is.

Waarom GeldIdee.nl
GeldIdee.nl bied je een breed scala aan informatie. Je vindt bij ons alle informatie die je nodig hebt over alle leningen. We geven je volledige en uitgebreide informatie, je leest bij ons dan ook meer dan wat de aanbieder te zeggen heeft. We zoeken verder en kijken wat voor je belangrijk is om te weten. Niet alleen de auto zelf maar ook alles wat er verder bij komt kijken wordt door ons in begrijpelijke taal verwoord zodat je weet waar je aan toe bent.

Opmerkingen of vragen over iets op onze website?
We doen onze uiterste best om je volledige, relevante en recente informatie te bieden. We maken hiervoor gebruik van diverse bronnen. Het kan voorkomen dat je bepaalde informatie mist op onze website of dat je andere opmerkingen hebt. Aarzel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd open voor je suggesties en proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn