Ik wil gewoon stilte op kantoor

Score0

Ik hou zielsveel van mijn collega’s. Als ik er maar een paar zou mogen kiezen om mee te gaan op de Ark van Noach zou ik uren staan te dubben wie. Maar ik word ook geregeld horendol van ze in de open kantoortuin. Want net als ik iets moet afmaken beginnen zij over hun hardlooprondjes, de gekke, gelige uitslag in hun navel of laten ze elkaar grappige kattenfilmpjes zien. O wacht, dat laatste, dat doe ik zelf. Hoe dan ook, als je je werk af wil krijgen moet je niet op kantoor zijn.

Hans Nieumeijer van het bedrijf Soft dB Northern Europe zegt iets te kunnen doen tegen geluidsoverlast op kantoor. Hij noemt het ‘Ztilte’, een ruisgeluid dat je op de achtergrond kunt aanzetten, waardoor je je collega’s minder hoort en je daardoor beter kunt concentreren. Ik geloof er niks van. Je zou een Boeing kunnen laten opstijgen…

Lees het hele bericht