Fulltime werk

Score+5841

Wanneer u 36 tot 40 uur per week werkt, dan wordt er gesproken van een fulltime baan. Meestal wordt er bij fulltime werk 8 of 9 uur per dag gewerkt. Ook zit u ’s ochtends tot ’s avonds op het werk. Fulltime werk komt veel voor bij leidinggevende personen, maar ook bij heel veel ander werk natuurlijk.

Steeds meer mensen gaan fulltime werken. Ook steeds meer vrouwen natuurlijk. Vroeger waren de vrouwen degenen die het huishouden verzorgden en die ook er voor de kinderen waren. Tegenwoordig is dat natuurlijk nog steeds zo, maar zijn er ook steeds meer gezinnen waar de ouders allebei fulltime aan het werk gaan. Maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van fulltime werken?

Als u fulltime gaat werken is er eigenlijk één groot voordeel. U kunt namelijk veel meer doorgroeien in uw functie. U hebt natuurlijk dan vijf dagen per week de tijd en vijf lange werkdagen om door te kunnen groeien in uw functie. U kunt laten zien wat u kunt en wat u zeker waard bent. Het is dan wel slim om een bedrijf te zoeken waar de doorgroeimogelijkheden natuurlijk ruim aanwezig zijn. Dan is fulltime werken echt ideaal, misschien ook wel voor u.

Een ander belangrijk voordeel is dat u recht heeft op extra zekerheden als een 13de maand en meer vakantie toeslag.

Eerst is het dan slim om te kijken wat u nu leuk werk lijkt om te doen. Wat is de opleiding die u hebt gedaan en wat zijn de mogelijkheden en hoe ziet u eigenlijk uw toekomst? Dan kunt ook op verschillende websites op zoek gaan naar interessant en leuk fulltime werk. Anders kunt u altijd elke dag verder op deze website rond gaan kijken. Heeft u als werkgever een geschikte kandidaat gevonden dan is het interessant om te kijken hoe u de betaling gaat doen. Salaris, Uurtje & Factuurtje of bijv. payroll.

Payroll
Wat kost payroll? Payrolling is natuurlijk niet gratis. De payroll kosten zijn voor zowel opdrachtgevers als freelancers een belangrijke afweging om een aanbieder te kiezen. Maar het is niet raadzaam om blind voor de goedkoopste payroll tarieven te gaan. Ga goed na welke service je terugkrijgt. En vergelijk niet alleen de omrekenfactoren of percentages, maar ga altijd uit van het uiteindelijke factuurbedrag.